Jednogodišnji edukacijski program usmjeren je na osobni razvoj s posebnim naglaskom na razumijevanje snova i rad na snovima kroz pokret. Sadržaj programa obuhvaća znanja i iskustvo geštalt terapije, procesno-orijentirane psihologije (process work), body relational psychotherapy pristupa, te plesa i pokreta (Authentic Movement, Contact Improvisation).
Voditeljica programa je profesorica psihologije s višegodišnjim iskustvom i stručnom edukacijom iz područja geštalt terapije, kao i srodnih psihoterapijskih pravaca, te edukacijom iz područja plesa i pedagogije pokreta (Holistic Dance & Movement Pedagogy).
Program je namijenjen osobama koje zanima rad na sebi, snovi, pokret i ples. Posebno je namijenjen svima koji se bave savjetodavnim radom, radom s grupama, sportskim instruktorima/trenerima, radnim terapeutima i plesnim pedagozima, te onima koji žele unaprijediti svoje fizičko i mentalno zdravlje. Nije potrebno predznanje i iskustvo u plesu. Preduvjet je samo želja za pokretom i radom na sebi.
Program se održava jednom mjesečno, subotom od 10h do 19h. Tijekom programa očekuje se rad u manjim grupama. Završni rad uključuje pregled rada u programu prema strukturi koju će sudionicima dati voditeljica programa.
Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte: jasmina@pilgrim.hr ili 091 2274 840.
www.pilgrim.hr