FORA RADIONICE pozivaju sve male, izumitelje, znanstvenike, inženjere, astronaute, istraživače vidljivog i nevidljivog svijeta da nam sepridruže u našem radosnom otkrivanju svijeta znanosti, tehnologije i tehnike!

Za djecu 6-11 godina organiziramo Znanstvene eksperimente za djecu, zaigranu i veselu radionicu gdje naša djeca postaju praviznanstvenici, rade prave pravcate pokuse sa pravom laboratorijskom opremom, uče kroz igru i uče igrajući se! Dođite na neku od naših lokacija:

- Pantovčak, igraonica Tan-tan kutak – četvrtkom od 17 sati

- Vrapče: OŠ Janko Drašković – petkom od 17:30 sati

- Knežija: igraonica Čarobna šuma – petkom od 17 sati

Zbog velikog interesa stalno otvaramo nove grupe, a na postojećim lokacijama uskoro otvaramo po još jednugrupu. U narednim danima s radom otvaramo grupe u Maksimiru, Stenjevcu i u Centru.

Organiziramo uskoro također i znanstveni boravak za djecu iz osnovnih škola 1-8. razreda), program Centar za djecu izumitelje, proljetne i ljetne znanstvene kampove, subotnje znanstvene ekspedicije za djecu, pojedinačne i grupne poduke, predškolsku znanost i lude znanstvene rođendane. – prijavite se!

Mi smo tim stručnjaka, profesora, inženjera i doktora znanosti čija je misija približiti znanost djeci i djecu znanosti i time kreirati pozitivno društveno ozračje izvrsnosti i budućeg akademskog uspjeha Vašeg djeteta, a time i našeg društvenog prosperiteta. Posebno se bavimo pitanjem dječje darovitosti, pa su naši programi predviđeni za djecu darovitu na područjima vezanim uz znanost.

Za sve upite slobodno nazovite na broj telefona 091 977 17 91 i rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Veselimo se našem zajedničkom druženju!