Plesna igraonica za djecu u Zagrebačkom plesnom centru
(3 do 4 godina starosti)
sub | 10:00 – 11:00
mentorica: Jasmina Zagrajski Vukelić
voditeljica: Martina Radošević
Kreativni ples i pokret osnovno su polazište u svijet igre i mašte za djecu od 3 do 6 godina starosti. Djeca kroz ples, glazbu, pjesmu i priču razvijaju vlastitu kreativnost, potiču svoju maštu te stječu nova prijateljstva. Voditelji radionice (Jasmina Zagrajski Vukelić, Martina Radošević) su plesni pedagozi vični radu sa djecom ovog uzrasta.

Upiti na : edukacija@plesnicentar.info i info@plesnicentar.info

te na telefonski broj
(01) 4833 083

Adresa: Ilica 10, Zagreb

 

Jasmina Zagrajski Vukelić školu za ritmiku i ples (danas Škola suvremenog plesa Ane Maletić) završila je u klasi Vlaste Kaurić  1978.g. Po završetku plesne škole profesionalno se bavila plesom u Komornom ansamblu slobodnog plesa Milane Broš sve do 1992.g., a do 1996.g. bila je članica i umjetnička voditeljica plesne grupe Gesta. Tijekom 80-ih godina imala je status slobodnog umjetnika.

Pedagoškim radom bavi se 30 godina. Tijekom tog vremena vodila je niz plesnih tečajeva, radionica s djecom, studentima i odraslima. Posljednjih godina vodila je programe edukacije za odgojiteljice više dječjih vrtića (radionice i predavanja). Nastavnica je u Školi suvremenog plesa A.Maletić gdje predaje predmete: Ples i Ples-Laban, Ritmika, Osnove koreografije, Funkcionalna tjelesna tehnika, Metodika suvremenog odgojnog plesa te vodi Odjel teorijsko-praktičnih predmeta.

S učenicima Škole sudjelovala je na nizu nastupa, te na natjecanjima Učenika i studenata glazbe i plesa u kategoriji suvremeni ples (grupa i solo), na Natjecanju Mia Čorak Slavenska, kategorija suvremeni ples solo te na međunarodnom natjecanju Grand Prix Italia 2009.g.
Mentor je programa Plesne kulture-plesnoritmičkog odgoja u Plesnom studiju „samsAmi“ i  „SAM-SA“ za predškolski i osnovnoškolski uzrast. Program se već 18 godina uspješno ostvaruje u nizu dječjih vrtića grada Zagreba.
Koautor/autor je planova i programa Škole suvremenog plesa A.Maletić za predmete Ritmika, Ples te Pripremnog programa za osnovnu školu (ples, ritmika i funkcionalna tjelesna tehnika).

Objavila je niz stručnih tekstova s područja plesne umjetnosti i plesne pedagogije (Polet, Studentski list, MOL, Vijenac, Zbornik Učiteljske akademije, Pedagoška škola – Križevci). S kolegicom Ivančicom Janković koautor je i voditelj dviju radionica održanih na Učiteljskom fakultetu, te radionice na 10.Konferenciji daCi-a u den Haagu 2006.g.

Od 2007.g. članica je i tajnica Udruge ples i dijete – daCi Hrvatska.
Sa Zagrebačkim plesnim centrom surađuje od početka njegova rada vodeći tečajeve kreativnog plesnog odgoja za djecu.