EDUKATIVNA RADIONICA TAI JI QUANA (TAI CHI CHUAN)

YANG TRADICIONALNA DUGA FORMA

Tai ji quan (Tai chi chuan) je disciplina stjecanja unutarnje snage kroz meditativne kretnje nastale u Kini. Tai ji quan vježba se sporo i opušteno. Um je posve fokusiran na kretnje tijela i smirivanje što pomaže reduciranju stresa  i time postepenom nestajanju emotivnih i fizičkih blokada u tijelu. Dokazano je da Tai ji quan  donosi zdravstveni napredak kroz aktivnu relaksaciju.

Radionica počinje 2. ožujka  2013. (subota) – satovi radionice svake subote od 16 do 18 sati

Cijena: 200 kuna mjesečno

Nema ograničenja godina. SVI bez obzira na godine mogu prakticirai Tai ji quan vježbe.

Voditeljica: Ljiljana Mikulčić

Ljiljana Mikulčić učila je Tai ji quan u Kini dvije godine. U Kini je boravila kao poslijediplomska studentica nagradnom stipendijom Ministarstva znanosti RH.  Uz svakodnevne vježbe tai ji quana Ljiljana je studirala i druge oblike kineskog tradicionalnog pokreta i plesa.

Nastavila je s učenjem Tai ji quana u Americi gdje je boravila dugi niz godina. U Hrvatskoj organizira seminare i radionice svjetski poznatih majstora. Prošle godine organizirala je radionicu majstora Yang Juna koji je jedan od najboljih svjetskih učitelja Yang tradicionalne forme i direktni potomak porodice unutar koje je forma nastala.

Postoji niz različitih formi tai ji quana. Ljiljana podučava formu kako je nastala na izvoru i bez otklona od tradicije.

Ljiljana je diplomirala na filozofskom fakultetu u Zagrebu i magistrirala na San Francisco State University.

PLESNI CENTAR TALA
Božidara Magovca 50
10 000 Zagreb ; Croatia
tel./fax: +385 1 6191386