Bilo da želite da se opustite posle napornog dana, zagrejete pred izlazak, ili samo želite da đuskate – Chill.Out Mrdaonice mogu biti mesto za vas.

To je vaše vreme za odmaranje i meditaciju u pokretu. Praćenje unutrašnjeg ritma. Osluškivanje sveta i sebe. Tu možete biti i nežni, i divlji. Možete biti ono što jeste i otkriti šta sve tek možete postati. Bez napora i pritiska. Možete se pomiriti sa svojim telom i zavoleti ga. Mi vas ne učimo plesnim koracima, već pomažemo da otkrijete svoj Jedinstveni ples.

Svaka radionica je celina za sebe i temelji se na elementima slobodnog plesa, teatra pokreta i improvizacije. Koristićemo tišinu, ali i dobru muziku.

Mrdaonice su otvorene za SVE zainteresovane – bez obzira na uzrast, fizičku kondiciju, plesno ili pozorišno iskustvo. Grupa je konstantno otvorena – svako odlučuje koliko će često dolaziti.

Mrdaonice organizuje TRANSFORMATOR – Platforma za transformaciju stvarnosti putem umetnosti, a vodi Vera Erac, psihološkinja, praktičarka primenjenog pozorišta i performerka.

Ulaz: 500 rsd. Posebne pogodnosti za redovno dolaženje.

Termini: utorkom & petkom 18h-20.30h

Neophodno je najaviti dolazak!

Dodatne informacije i prijave:

http://www.transformator.rs

http://www.facebook.com/mrdaonice

http://www.facebook.com/events/432782936779629/?ref=ts&fref=ts

064/613-58-99; vera.erac@transformator.rs