Krećemo sa Subotnjom Fora znanosti! Od 09.11. svaku subotu dođite k nama u Fora radionice, Zumbulska 25 u 9 sati i oduševite se znanošću, napunite baterije, nasmijte se i nauživajte s nama!
jesen2
Svoje subotnje radionice započinjemo ciklusom “Čime se zapravo bavi šuma”. Boravit ćemo u šumi, šuškati kroz jesensko lišće, uposlit ćemo sva svoja čula i saznati ima li šuma kakvog pametnog posla ili samo tako bezveze stoji? Pričati ćemo jesenske priče o životu naše prijateljice šume! Naučit ćemo skoro sve što o šumi treba znati, raditi ćemo modele stabala i stvarati, otkrivati cikluse života, raditi naše zabavne eksperimente, igrati se zabavne igre, a da bi veselje bilo veće, pozivamo i roditelje da se s nama prošetaju, nasmiju i podruže! Ostavite na tren svoje odrasle živote i uživajte s nama u djetinjem otkrivanju svijeta, pametnim pitanjima i radosnom smijehu (jer vi to zaslužujete!).

Mjesečna radionica za naš ludi znanstveni laboratorij je 250 kn – svaku subotu dva sata družit ćemo se, učiti i smijati zajedno! Za super-busy obitelji nudimo i jednokratnu kartu od 70 kn za cijelu obitelj! Tik kraj naših prostorija je Park šuma Grmoščica, taman dovoljno pitoma i taman dovoljno divlja da nam pruži sve što šuma čovjeku pruža 

Prijavite se na karla@foraradionice.com i vidimo se!