Želite li živjeti život bez ograničenja u kojem ćete moći ostvariti svoj najviši potencijal? Želite li osmisliti svoj život prema svojim najdubljim čežnjama, spoznati što želite, te razviti svoje unutarnje vodstvo i mudrost? Želite li proširiti svoj kapacitet za primanje i davanje ljubavi, te koristiti svoju emocionalnu inteligenciju za kreativnost i poticanje pozitivne energije?

Želite li krenuti na put osobnog rasta i razvoja i otvoriti se većim mogućnostima za vas i vaš život? Želite li produbiti svoju samospoznaju i bolje razumjeti svoj životni put i sve izazove s kojima se susrećete?imagesCACEJX3B

Iako ste već pročitali mnogo knjiga o osobnom razvoju i sudjelovali na puno radionica, ne nalazite dovoljno vremena, volje i discipline da sami prakticirate nešto od toga. I dalje ne izlazite na kraj s određenim problemima, i nadalje vas muči nesigurnost, osjećaj da ste žrtva, da ne uspijevate ostvariti ono što želite, vrtite se u krugu svojih obrazaca, ne znate kako razriješiti određene probleme ili izazove, te želite potporu i vodstvo da jednostavan, sustavan i vrlo pristupačan način, naučite kako si pomoći i osnažiti sebe i svoj život.

Cilj ovog tečaja je kroz teoriju, te mnogo vježbi i prakse naučiti upravljati svojim mislima, emocijama i energijama, transformirati bilo što što vas ograničava, svjesno stvarati svoj život iz pozitivnog stava i osobne snage, te manifestirati sklad i harmoniju na svim životnim područjima.

Tečaj uključuje teme kao što su:

 

 • što je proces osobne transformacije, osvještavanje i kako ih pospješiti
 • važnost emocionalnoga rasta; tehnika emocionalne slobode
 • kako nesvjesno kreiramo svoju realnost i načela svjesnoga življenja
 • dva uma: svijest i podsvijest i kako ih integrirati
 • kako otpustiti negativne emocije (strahovi, tuga, ljutnja itd.), transformirati negativna uvjerenja i pretvoriti ih u osobnu snagu
 • kako kreirati život iz pozitivne namjere
 • osnove imaginacije, vizualizacije i meditacije
 • psihička zaštita i svakodnevna duhovna higijena
 • kako prevladati nepoželjne osobine (ego) i razviti pozitivne osobine
 • obrambeni mehanizmi i taktike koje koristimo da izbjegnemo sami sebe
 • iscjeljivanje unutarnjeg djeteta i razvijanje osobne snage
 • energetska psihologija i sustav energetskih centara
 • kako se blokade i negativnosti odražavaju u energetskim centrima
 • tehnika kvantne transformacije: transformirajte bilo što što vas ograničava
 • i puno drugih tema vezanih za osobni rast i razvoj

U okviru svakog modula radi se energetski rad sa svakim polaznikom s ciljem čišćenja svih nepoželjnih stanja, okolnosti, emocija, uvjerenja ili ograničenja putem vrlo učinkovite tehnike za osobnu transformaciju tzv. Quick pulsa.

Tečaj je sinteza raznih psiholoških i duhovnih tradicija, te koristi tehnike i metode iz raznih pravaca osobnog rasta (transpersonalna i energetska psihologija, Zapadna duhovnost, Silva metoda, NLP, soulwork obiteljska terapija, tehnika emocionalne slobode, osnove vizualizacije i meditacije, imaginativni rad, kvantne energetske metode i dr.). Za pohađanje nije potrebno nikakvo posebno predznanje.

 Tečaj se održava ponedjeljkom, 2 x u mjesecu (svakih 15 dana)

Početak:  ponedjeljak, 25. studeni u 19:00 – 22:00 sati

Trajanje: 7 mjeseci (studeni 2013. – lipanj 2014.)

Mjesto: Zagreb, Trešnjevka

Cijena: 320 kn mjesečno

Školu vodi: Katarina Supičić – terapeut za sustavno orijentirano savjetovanje i integrativni psihoterapeut, te praktičar EFT-a, Bachove cvjetne terapije, Access Bars tretmana i kvantnih energetskih disciplina (Quick Pulse i osobna kvantna transformacija).

 

DOĐITE NA BESPLATNU UVODNU RADIONICU,

- saznajte koji 7 sila oblikuje vaš život i vašu realnost; iskusite vježbu Kotač života i meditaciju «Kako u sadašnjosti rekreiramo probleme iz prošlosti» koja će se održati u ponedjeljak, 18. studenog u 19 h, Trešnjevka (adresa po prijavi). Broj mjesta je ograničen, pa najavite svoj dolazak na Uvodnu radionicu na:

 

tel: 098 649 628  

www.transformativa.hr

 

 imagesCACEJX3B