Pozdrav svim plesoljupcima,

 Displaying Freestyle nova plesna sezona.jpg

nakon prethodne sezone uspješnih radionica, pokrećem grupu koja će se redovito sastajati – jednom tjedno – i isplesavati dušu i tijelo na freestyle način!

Ovo je totalno za tebe ako:

voliš plesati bez ikakve brige o koreografijama i koracima (ne treba ništa pamtiti i ponavljati, nije potrebno ni plesno iskustvo)

- dosadio ti je aerobik i slični treninzi i tražiš nešto novo

- želiš se osjetiti živo i veselo i razmrdano

želiš se otkačiti

- želiš bar jednom tjedno imati vrijeme koje je samo tvoje i za tebe

Ključna stvar je – ovo će biti trenutak u tjednu koji će biti tvoja oaza prepuštanja i opuštenosti u gibanju kako tebi paše.

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/ 4. Kat, Zagreb.
Vrijeme: svaki četvrtak 20:00 – 21:30. Početak: 18.9.2014.

Po dva termina u mjesecu bit će čisto isplesavanje i razmrdavanje, druga dva će biti tematska, a spremam vam zanimljive i duboke teme – prihvaćanje, otpuštanje, strast, pripadanje… i još puno toga! Sve naravno uz odličnu pomno biranu glazbenu podlogu koja prati naše plesne priče!

Info o novoj sezoni, kao i linkove na dojmove s prethodnih radionica i prilog snimljen za HRT (Vesna Mimica, Dobro jutro Hrvatska) možete naći ovdje:

http://ivanastulic.wix.com/putnovevrijednosti#!plesna-grupa/c1hgt (Firefox, Chrome, Internet Explorer 9 ili više).

Prijave se primaju do ponedjeljka 15.9. na e-mail ivana.stulic@gmail.com. Za sva pitanja slobodno mi se obratite na spomenutu e-mail adresu ili broj mobitela 091 4501 328.

Plešimo zajedno. :)

Veseli plesni pozdrav,

Ivana Štulić

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.” - Friedrich Nietzsche.