MOGUĆNOST BESPLATNOG UKLJUČIVANJA U PROGRAM „PINKLEC“ – PROGRAM PODRŠKE DJECI ČIJI RODITELJI SU PROŠLI ILI PROLAZE KROZ RASTAVU BRAKA  

640x392_3984_177086         

Razdvajanje obitelji i rastava bolan je i izuzetno stresan period za sve uključene: osim što se često mijenja kompletan način života, javlja se i čitav splet različitih bolnih, intenzivnih i vrlo zbunjujućih osjećaja: tuga, usamljenost, strah od napuštanja i odbacivanja, zabrinutost za roditelje, ali i ljutnja i bijes. Česte su i fizičke manifestacije u obliku glavobolja, trbuhobolja, ali i problemi u učenju i prilagodbi na školske obaveze.

Centar za djecu, mlade i obitelj Modus Društva za psihološku pomoć organizira besplatne radionice podrške za djecu čiji su roditelji prošli ili prolaze kroz rastavu braka.

Ukoliko ste u procesu razvoda ili ste se razveli, a imate djecu u dobi od 6 do 10 godina, javite se! Početkom listopada kreću radionice za djecu nižih razreda osnovne škole (15 susreta). Radionice vode iskusni psiholozi i savjetovatelji.

Više o programu možete pročitati na linku: http://dpp.hr/novosti.php?novost=12.

Za više informacija i dogovor inicijalnog razgovora nazovite Centar za djecu, mlade i obitelj Modus (01/4826-111 i 095/4826-111) ili se obratite mailom na modus@dpp.hr.

Voditeljica Centra za djecu, mlade i obitelj MODUS

Martina Čarija