“Najveće postignuće je da budete ono što jeste u svijetu koji od vas konstantno pokušava napraviti ono što niste.”

Ralph Waldo Emerson

bez maski

 Koliko često ste pomislili kako možete bolje, kako zaslužujete više i ipak ne znate kojim putem krenuti? Uz stručno vodstvo krenite u promjenu.

Vrlo često ostajemo u vlastitoj zoni udobnosti maštajući o svijetu koji je samo korak udaljen od nas, ne usuđujući se napraviti ga. Najbolji oslonac kojega možete imati na svom životnom putu ste VI. Potpuna svjesnost o sebi nudi vam snažan alat s kojim možete sigurno krenuti u daljnje izazove. No, kako biti svjestan sebe? Radom i vježbom.

Svrha: osobni rast i razvoj, bolje upoznavanje sebe, vlastitih potencijala, osobina, kvaliteta, vrijednosti, uvjerenja, navika i svega što utječe na naše ponašanje i međuljudske odnose.

Kome je namijenjeno: svima koji žele napredovati, upoznati sve svoje kapacitete te svjesno i u potpunosti upravljati svojim bićem, preuzeti kontrolu nad svojim životom i krenuti u promjenu. Broj mjesta je ograničen kako bi se osigurala kvaliteta rada.

Način rada: iskustveno – edukativne radionice baziraju se na grupnom radu i dinamici koja stvara osjećaj povjerenja i sigurnosti uz poštivanje individualnih potreba te usmjerenost na osobni rast i razvoj svakog polaznika. Svaka radionica obrađuje posebnu tematiku te se radu pristupa kroz kreativnost, igru i tehnike proizašle iz Neurolingvističkog programiranja.

Vrijeme održavanja: svaki drugi utorak, 17.30 – 20.00

Mjesto održavanja: Bale (Istra), Kaštel 1, u prostorijama Sinapse

Cijena: 300 kn mjesečno

Informacije i prijave:

Vanja Prvulovic , mag. psych. i (H)NLP trener

+385 91 897 1931

vanja@sinapsa.com.hr

www.sinapsa.com.hr