UMIJEĆE USPJEŠNOG KOMUNICIRANJA – drugi intenzivni vikend seminar

Komunicirajte efektivnije i prezentirajte s više samopouzdanja!

Ovaj intenzivni svodnevni seminar uvelike će vam pomoći u ostvarenju toga!

Voditeljica – Ivana Balić

Termini održavanja seminara:

 16. i 17.03.2015. od 10 do 17 sati (ponedjeljak i utorak)

Ili

28. i 29.03.2015. od 10 do 17 sati (subota i nedjelja)

 Seminar traje dva dana i obuhvaća 14 školskih sati.

 LOKACIJA:

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca

Ilica 227, 3. kat

Cijena: 300,00 kn

  Broj polaznika ograničen!

Prijave: ckfac@inet.hr

 Želite li da vaša poslovna  prezentiranja budu uspješnija?

Želite naučiti biti sigurniji, uvjerljiviji i opušteniji u svojim izlaganjima, usmenim ispitima ili javnim nastupima. Svi mi gotovo svakodnevno javno nastupamo na različitim mjestima i u različitim situacijama.

U ovom dvodnevnom seminaru učimo vas  kako definirati svoje željene ishode u komunikaciji, kako razviti jasnu poruku, te kako steći veće povjerenje i povezanost sa svojim slušateljima.

· SVLADAJTE NERVOZU I TREMU I PREZENTIRAJTE S VEĆIM POVJERENJEM
· NAUČITE KAKO RAZGOVARATI S UVJERLJIVIJE I S AUTORITETOM
· POVEĆAJTE OSOBNI UTJECAJ

Cilj seminara je osposobiti vas za efikasniji, uvjerljiviji i profesionalniji nastup pred klijentima, kolegama, profesorima odnosno pred publikom.

Seminar obuhvaća:
- razvijanje govorničkih vještina
- verbalna i neverbalna komunikacija
- rješavanje treme
- priprema tijela za javno nastupanje, prezentiranje
- efekti uspješnog nastupanja
- 10 važnih točaka uspješnog prezentiranja, kako pripremiti i održati uspješan govor – organizacija i strukturiranje prezentacije, govora
- vjerodostojnost
- originalnost
- osvještavanje i stvaranje vlastitog imidža
- vještine postizanja uvjerljivosti
- usklađivanje s publikom
- grupne i individualne vježbe
- priprema i prezentacija govora ili prezentacije

VODITELJICA – Ivana Balić, diplomirana novinarka, završila je diplomski studij novinarstva na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu te je kao stipendistica Europapress holdinga stekla iskustvo novinara istraživača u raznim izdanjima. Svoje novinarske kompetencije proširuje i kao vanjska suradnica na Otvorenoj televiziji. Radi na poslovima voditelja odnosa s javnošću, komunikologa i stručnjaka za javni nastup. Zahvaljujući dugogodišnjem usavršavanju u području glume i scenskog pokreta tehnikama javnog nastupa i komunikacije pridodaje elemente tih disciplina razvijajući na taj način  kod svojih polaznika snažan osobni stil i ekspresivnost u govoru i nastupu. Kasnije karijeru nastavlja u konzultantskim i edukativnim kompanijama i udrugama gdje vodi edukacije europskog projekta namijenjenog nastavnicima i stručnim suradnicima usmjerenog prema prevenciji ovisnosti u dječjoj i adolescentskoj dobi.
Taj segment svog profesionalnog djelovanja upotpunjuje pohađanjem Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u  Zagrebu i obranom završnog rada na odgojiteljskom studiju, u svrhu stjecanja kompetencija u području odgoja i obrazovanja. Na temelju obrazovanja i iskustva u području komuniciranja i javnog nastupa,  a u sinergiji s osnovnim postavkama filozofije odgoja, razvila je jedinstveni pristup vještini komuniciranja te je osmislila Program unapređenja umijeća komuniciranja i javnog nastupa za sve osobe koje žele osnažiti svoje predavačke sposobnosti i dodati im novu i atraktivnu komponentu scenskog nastupa.

 www.centarcesarec.hr

 

NAUČI ILI USAVRŠI SVIRANJE DJEMBE I DUN DUN BUBNJEVA!

Pod vodstvom Krunoslava Kobeščaka i Ismaila Balde Commi-ja

bubnjanje

Još svega nekoliko slobodnih mjesta u svakoj grupi čeka možda baš na vas!

Radionica se održava u prostorijama O.Š. Pavleka Miškine (Sveti Duh 24) u trajanju od 13 tjedana i namijenjena je početnim i iskusnijim sviračima.

CENTAR ZA KULTURU I FILM AUGUSTA CESARCA I UDRUGA DYALLI POZIVAJU VAS NA

NOVI CIKLUS RADIONICA ZAPADNOAFRIČKIH RITMOVA

TERMINI RADIONICA:

1. STUPANJ (voditelj Krunoslav Kobeščak) – UTORKOM 10.3. – 2.6.  od 19.30 – 21.00

2. + 3. STUPANJ (voditelj Krunoslav Kobeščak) – SRIJEDOM 11.3. – 3.6. od 19.30 – 21.00

4. STUPANJ (voditelj Ismaila Balde Commi) – ČETVRTKOM 12.3. – 4.6. od 19.30 – 21.00

Za sve radionice poželjno je imati svoj Djembe, ali nije i nužno.Postoji određen broj Djembea za posudbu

Cijena radionice je 600 kn (500kn za studente,nezaposlene i umirovljenike)

- mogućnost plaćanja u ratama (do 3 rate)

 Prijave na  djembe.radionica@gmail.com , a pitanja i dodatne informacije na

kontakt tel. (Kruno) 091 539 2778

ili

www.nenadkovacic.com /  www.centarcesarec.hr

kruno i nenad

KRUNOSLAV KOBEŠČAK –  Nošen strujom života kroz razne društvene krugove, na prvi pogled se zaljubljuje u zapadnoafrički tradicijski instrument – Djembe. Uz minimalnu pomoć talenta i čeličnu volju, K. ubrzo ostvaruje dotad nepoznati dio sebe. Duhovitost ritma pretvorila se iz zabave u ljubav te se 2008. i 2012. godine manifestira u dalekoj Africi (Mamady Keita, Zoumana Dembele i Sega Sidibe) a često i na našim prostorima (Famoudou Konate, Seckou Keita, Seydou Dao, Adama Drame, Tonton Soryba Silla). Svoje znanje zapadnoafričkih ritmova K. posljednjih nekoliko godina prenosi na raznim radionicama po Hrvatskoj. Trenutno je član nekoliko grupa:, St!llness, Ansamble Forfaitz,  Naš mali Afro Bend i Fini sapuni.

 Ismail Balde – CommiISMAIL BALDE COMMI – Rođen sam u južnom Senegalu, u glazbenoj obitelji. Sve obitelji iz podneblja kojeg dolazim vezane su svakodnevnim životom uz sviranje, plesanje i ritam. U mojoj obitelji to je bilo još izraženije. Svi članovi sviraju neki instrument (kora, gitara, kontin, te razne vrste bubnjeva), plešu ili pjevaju i to profesionalno. Uz sve to u desetoj godini počeo sam svirati djembe. Kad sam se pridružio svom prvom bendu (Black Sofa) svirao sam kenkedin –  najmanji bubanj iz skupine dun-dun bubnjeva koji uvijek prate djembe. Nakon prvog iskustva sviranja u bendu, pridružio sam se drugoj grupi naziva Kilimandjaro. U toj grupi svirao sam sa Cissohko braćom koja dolaze iz također poznate glazbene obitelji. Tada sam počeo puno putovati i svirati na raznim mjestima po Senegalu. Svirao sam sa priznatim senegalskim glazbenicima poput Seckou Keita i drugim zapadno afričkim glazbenicima poput Adama Bilorou. Nakon desetogodišnjeg iskustva zajedno sa grupom prijatelja osnovao sam glazbeno-plesnu grupu Tilly-Bo. U toj grupi radio sam kao učitelj pjevanja i sviranja bubnjeva. Uz sve to redovno sam držao i glazbene radionice u glazbenim kampovima, koje svake godine posjećuju ljudi iz cijelog svijeta u želji da što bolje upoznaju glazbeni izričaj zapadne Afrike. Iz cijelog iskustva izrasla je potreba da se pomogne mladim glazbenicima grada Ziguinchora iz kojeg i sam dolazim. Ponovo sa grupom prijatelja osnivam udrugu za mlade ˝Association des junes artiste de Ziguinchor˝ , u kojoj sam izabran za predsjednika. Također u slobodno vrijeme podučavam grupu djece mješovite dobi ( 5-11 godina) kako svirati, pjevati i plesati tradicijske zapadno afričke ritmove. Danas živim u Zagrebu zbog mog vlastitog inspirativnog ritma – ljubavi. Došao sam u Hrvatsku u ožujku 2013 godine. Do sada sam svirao na Solinskom festivalu alternative, održao nekoliko radionica sviranja djembe –a i osnovao vlastitu grupu naziva ˝Sila Ba˝ i Kaira Kela.

 

1,2,3  UHVATI RITAM!

 uhvati ritam (1)

Nova plesna radionica u našem Centru!

Plešemo jazz dance, cabaret, charlston, plešemo uz latino i rock’n'roll ritmove, plešemo inspirirani mjuziklima.

Mjesto:  Ilica 227, 3. kat

Vrijeme: četvrtkom od 18 do 19.30 sati
Cijena: 150  kn mjesečno

Voditeljica: Ivana Balić 

BESPLATNI OGLEDNI SATI: 19. i 26. 03. 2015. uz obveznu prijavu na ivana.balic1@gmail.com

Pridružite se plesnoj groznici za žene 30 +

Volite ples, ali nikako da počnete plesati? Dok gledate plesne filmove i mjuzikle iz fotelje zamišljate se kako plešete? Plesali ste kao djevojčica, ali sada mislite da je prekasno? Niste nikada plesali, a htjeli ste? Nije kasno, za ples nikada nije kasno. Uostalom, Sokrat je počeo plesati sa 70 godina kada je shvatio da mu to važno umijeće nedostaje.

Pridružite nam se  četvrtkom na našoj plesnoj grupi namijenjenoj svim ženama 30 + koje žele probuditi plesačicu u sebi na jednostavan, zabavan i ženstven način.

Uđite u svijet mašte i postanite plesna diva četvrtkom u našem pozitivnom i ritmičnom ambijent.

www.centarcesarec.hr