Face reading course
Tečaj započinje u subotu 25.04.2015. godine u 16.00-18.00 sati, traje ukupno tri vikenda za redom. Polaznici dobivaju priručnik iz kojeg mogu učiti, a gdje će i sami bilježiti i vježabati. Na kraju tečaja dobivaju certifikat o završenom tečaju.
Program se je sastavljen na slijedeći način:
Na početku se polaznike upoznaje s čitanjem lica i koje su dobrobtii koje nam ovo znanje pruža, uvodi se u teoriju pet elemenata po kineskoj metafizici, jer je to osnova na kojoj će se dalje raditi čitanje lica.
Nakon toga uči se o pet osnovnih oblika lica, koji se povezuju s pojedinim elementima i na temelju toga se izvode karakter, osobine, sklonosti, kao i pozitivne ili negativne strane, pojedinog karaktera i prirode osobe, a koja se povezuje sa jednim od pet elemnata.
Na temelju toga mougće je saznati i kakve odnose gradi osoba i općenito kako se odnosi prema društvu, drugim ljudima, obitelj itd.
 5 elements
Iza toga slijedi i upoznavanje sa oblicima pojedinih dijelova lica i to čela, uha, nosa, očiju, brade, usta. Svaki od ovih dijelova ima posebne oblike i govori o nekom području života i u odnosu sa oblikom lica, može neke stvari ublažavati ili pojačati, ovisno o tome o čem se radi, Npr. ako osoba koja ima lice elementa vode ima jako istaknute i razvijene usne (koje su također element vode) tada se može raditi o osobi na koju se ne možete baš jako osloniti jer ne nestalna (baš kao i voda).
Na kraju će se za svakog polaznika izračunati osobni ba gua broj prema feng shuiu i  na temelju toga odrediti koja strana svijeta u životnom prostoru je za obitelj, obilje, ljubavne odnose, karijeru i dr.
Osim toga izračunat će se za godinu dana za svaki mjesec, je li pojedini mjesec razdoblje stagnacije, uzleta, mirovanja ili je potpouno nepovoljan,
Na kraju polaznici dobivaju certifikat o završenom tečaju.
Daniel Ivančević
ENERGY CLUB 5D
095/536-58-71