10551688_1038341446179318_90308671021838611_o

S radošću Vas pozivamo da nam se pridružite na otvorenju našeg novom studia na starom mjestu koje ćemo proslaviti drugim po redu Danom u raju s Angelsicama.

Dan u raju osmišljen je kako bi ženama koje vježbaju u Angelsu, kao i onima koje to (još) ne čine približio našu Body and Emotions filozofiju kroz radionice i treninge koji su, na taj dan, potpuno besplatni.

Želite provesti nedjelju okružene pozitivnom vibrom i superkul ženama? Volite poklone? Niste još probale Body and Emotions Chairdance? Zanima vas što to znači vježbati s emocijom? Želite li napokon isprobati šipku na poseban način? Ili možda znate da u vama postoji Unutarnja Junakinja, ali ne znate kako je probuditi?

Prijavite se i osigurajte free upad na savršenu nedjelju i probajte kako je to vježbati s nama ili utvrdite gradivo na nekom od novih programa.

Čekamo vas mi, Angels timovke i Angels vježbačice, koje će vam biti na raspolaganju za sva pitanja koja trebaju odgovor a posebno vam preporučamo da probate „Body and Emotions Classic“ program koji će poljuljati vašu dosadašnju percepciju tjelovježbe i natjerati vas da želite još. Ne bi li bilo super jedva čekati trening?

Osim Intro satova, imat ćete prilike probati i druge programe, ali i poslušati kako je moguće probuditi unutarnju junakinju u sebi uz Sanju iz Sretnog Dana i našu Angelsicu Ivku.

Časte nas i sponzori: Polleo sport, L Erbolario Batiste, Velis, Cocolach, Melem i još neki, ali neka to ostane iznenađenje. Naš novi dnevni boravak jednostavno poziva na opuštanje pa nemojte odmah nakon svega zbrisati doma, a i mi smo sve tamo da odgovorimo na vaša pitanja ili se samo družimo…
Sve radionice i treninzi su BESPLATNI, uz OBAVEZNU prijavu i to na mail maja.z@angels.com.hr, a sva pitanja usmjerite na 095 9232 470!

Displaying
10 – 11:30 sati
12 – 13:30 sati
16 – 17:30 sati

Zdrave grickalice, shakeovi, poklon paketići, zanimljivi treninzi, ples i pozitivna energija! Definitivno najbolja nedjelja u gradu je preslaba riječ.

Čekamo vas s najvećim osmijehom u našem malom carstvu!
1. Body and Emotions Classic – Intro sat
Sat i pol čistog užitka namijenjen svim ženama koje još nisu zaplesale u Angelsu, a to žele ili samo žele probati drukčiji način vježbanja. Nakon workouta očekuje vas druženje sa šipkom, ples i veliki osmijeh na licu nakon izlaska iz polumračne dvorane. Termini održavanja nalaze se u rasporedu, a prijave su obavezne!

2. Body by Angels
Novi program u Angelsu namijenjen našim vjernim polaznicama ali i drugim ženama koje treniraju bilo koji oblik pole dancea. Saznajte kako još možete oblikovati svoje tijelo, osjetiti snagu trbušnjaka, leđnjaka i ruku ili postići tu tako željenu „špagu“. Trening traje 60 minuta i sastoji se od vježbi snage za kompletnu muskulaturu, kao i vježbi za fleksibilnost.

3. Body and Emotions Chairdance – početni
Niste još bile na Chairdanceu, ali jako želite saznati što to zapravo znači? Prijavite se i od tada pa nadalje gledajte na stolicu potpuno drugačije. Za radionicu se potrebno prijaviti, a namijenjena je svim ženama koje se prvi put susreću s plesom na stolici.

4. Angels&Wine
Radionica koja će vam razotkriti taj čaroban svijet vina i omogućiti vam da se u njemu osjećate ugodno i sigurno. Nećete postati vinski ekspert na brzinu, to je sigurno, ali naučit ćete ponešto o proizvodnji vina, vrstama i stilovima vina, kako čuvati vino, kako ga okusiti i kako vjerovati svojim osjetilima.

5. Body and Emotions PoleLove
Voliš ples, uživaš u fotelji, workout ti je najdraži dio tjedna, ali nekako ti nedostaje baš ona? Prijavi se za naš novi program i isprobaj druženje sa šipkom. Malo više fizičko, ali i dalje u našem „body and emotions“ stilu. Upoznaj dodatni program koji će uskoro biti u ponudi i kreni dalje ili popravi stare elemente.
Radionica je namijenjena svim Angelsicama iznad 10. Levela i svim ženama koje imaju iskustvo u pole danceu.

6. Emotions by Angels
S nama si već neko vrijeme, ali ne dulje od 10. Mjeseci? Ples te potpuno opčinio, osjećaš taj meditativni karakter i želiš znati više? Za sve Angelsice koje žele produbiti emociju u plesu, kao i za sve one koje plešu na šipci, ali traže ono nešto više, onu emociju kako bi uživale a ne samo izvodile naučeno, ova je radionica savršena.

7. Unutarnja Junakinja by Sanja & Ivka 
Je li moguće, usprkos brzini životnog tempa i izazovima poslovnog i privatnog života, ostati vjerna sebi i slušati onaj mali ali snažni glasić koji nas ohrabruje? Sanja i Ivka znaju da jest!
Suosnivačica Angelsa Ivka i vlasnica d.o.o –a za ostvarivanje želja Sretan Dan – Sanja, povest će vas na kratko ali slatko putovanje prema unutarnjoj junakinji koja postoji u svakoj od nas i pokrenuti vas mentalno, fizički i emocionalno.
Sanja i Ivka u svibnju ove godine organiziraju i retreat Lijepa, snažna i sretna s temom Unutarnje junakinje, a više informacija dobit ćete baš na radionici.

8. Body and Emotions Workout
Namijenjen isključivo ženama Workout nudi plesnu alternativu yogi i pilatesu, kombinirajući uz njih povezane plesne pokrete, vježbe disanja i tjelesno usmjerenu meditaciju fokusiranu na muziku B&E program kombinira vježbe disanja, vježbe oblikovanja i meditacijske vježbe  prožete muzikom i spojene u kontinuirani plesni pokret.
Fokus na disanje, osjetilo dodira, osvještavanje mišića i osjećanje muzike.