Udruga” Biovrt – u skladu s prirodom” provodi kampanju „Povoćkajmo vrtove”. Izazivamo sve da do 15.04.2015. posade barem 1 voćku ili 1 bobičasti grm u svoje dvorište, na svoj vrt ili u veliku teglu na balkonu.

29062014 kruska ljipanjska

Sadnice voćaka nisu skupe i možete ih kupiti za nekih 30-tak kuna u gotovo svakom vrtnom centru. Sade sve dok vegetacija miruje, dakle od jeseni pa sve do proljeća. Ne brinite ako nemate puno prostora za voćku, na izbor imate i voćke kalemljene na slabo bujnim podlogama i stupaste voćke koje zauzimaju iznimno malo prostora. Bobičasto grmlje također ne zauzima puno prostora. Zauzvrat ćete dobiti ukusno zdravo voće koje ćete brati svake godine iznova, i vi, i vaša djeca, pa čak i vaši unuci.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na našem sljedećem videu pogledajte kako posaditi voćku i sve detalje naše akcije:

https://www.youtube.com/watch?v=CHORlyh0sW8

Sadnjom voćke možete sudjelovati i u nagradnoj igri udruge. Fotografije upravo posađene voćke postavite javno na svoj facebook profil i izazovite svoje prijatelje da i oni naprave isto. Nakon toga tu istu fotografiju s vašeg zida podijelite na našu facebook stranicu Udruge Biovrt – u skladu s prirodom. 15 fotografija koje ćemo odabrati slučajnim odabirom nagraditi ćemo s paketićem sjemenja cvijeća iz biovrta, a koje privlači pčele u vrt.

Vratimo voćke ljudima i vratimo ljude voćkama!

Povoćkajmo vrtove! (#povoćkajmovrtove)

Lopatu u ruke i krenimo!

Udruga"Biovrt – u skladu s prirodom”je nevladina i neprofitna organizacija, koja radi na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, podizanju svijesti o održivom razvoju, promicanju očuvanja biološke raznolikosti, te na promicanju ekološke i organske proizvodnje namirnica i svih biljaka općenito.