Ciklus plesnih radionica „Proljeće u meni“ – početak 11.4.2015.

Pozivam vas na ciklus freestyle plesnih radionica u Zagrebu pod nazivom Proljeće u meni”. U ovo doba kad se priroda budi, cvjetovi šire svoje latice, a sunce nas sve više grije, prirodno se budimo i mi i naša želja da se osjetimo živima i punima energije. Jedan od najboljih načina za to je ples i to freestyle. :)

Proljeće u meni

VIŠE O FREESTYLE PLESU:

Opustite se na plesu gdje nije bitno koliko znate plesati već samo koliko je vama dobro dok plešete.

Volite plesati, a ne znate kad ste se zadnji put dobro isčagali? Bitno vam je kako se vi osjećate dok plešete i ne želite da drugi procjenjuju koliko je to točno i u skladu s pravilima? Želite se zabaviti i otići doma umorni, ali sretni? Freestyle ples vas poziva da se otkačite uz dobru glazbu kojoj ne možete odoljeti.

Za razliku od plesnih tečajeva, ovdje vas nitko ne uči korake, već kako da uživate dok plešete. Više info ovdje.

Freestyle ples

Dijelim dojam jedne od polaznica:

“Draga Ivana,

zahvaljujem se puno na jučerašnjem iskustvu. :) Došla sam bez ikakvih očekivanja, no sa svojom prtljagom ukočenosti, davanja stresu na značaju i sličnim boljkama koje muče dosta ljudi. Na sreću brzo sam se opustila i jako, jako zabavila! Drago mi je da nije bilo nikakve koreografije i nikakvih pravila. Da se ples bazirao na nama i našim osjećajima i našem postojanju, a ne na praćenju forme koje nam je ionako dosta u svakodnevnom životu. Došla sam kući, nazvala me prijateljica i čudila se zašto tako cvrkućem na telefon, zašto se toliko smijem i te me pitala nisam li umorna, otkud mi snaga? Zapravo je njeno pitanje bilo: „koja je to droga?“ :D Rekla sam joj gdje sam bila i time i njoj, a i sebi dala do znanja što je ovaj ples napravio za mene. :)”

 

Djelić atmosfere možete osjetiti i na radionici koju je snimio HRT za emisiju Dobro jutro Hrvatska, kod Vesne Mimice.

TEME:

Tema prve radionice (11.4.): Proljetno čišćenje (da, kroz ples! J) – vrijeme je za generalno spremanje, što još nosimo sa sobom, a ne treba nam više, što možemo ostaviti i postati lakši i slobodniji?

Tema druge radionice (18.4.): Buđenje – nakon što smo ostavili iza sebe nepotrebno, ostalo nam je više prostora za novo, prepuštamo se buđenju prirodnih impulsa u nama i istražujemo gdje nas ta nova sloboda vodi.

Tema treće radionice (25.4.): Lak kao perce – Proljeće nosi određenu dozu lepršavosti i poletnosti pa što ne bismo i mi kako ulazimo u najintenzivniji dio godine. :)

Cijeli tekst poziva nalazi se ovdje. FB event.

Mjesto održavanja radionica: Apolon centar, Derenčinova 1/ 4. Kat, Zagreb.
Vrijeme: subote 11.4., 18.4. i 25.4., sve radionice u terminu od 16h do 18h.

PRIJAVA je obavezna. Za sva pitanja slobodno se javite

Veseli plesni i ostvarenociljovski pozdrav, :)
Ivana Štulić

 

ivana.stulic@gmail.com

mob 092 33 46 429