Dragi organizatori radionica,

kako biste mogli  doprinijeti postojanju i razvoju ove stranice  te širenju publike koja će vidjeti vaše oglase najlakše je da ispunite uplatnicu i uplatite simboličnu sumu. Nije bitno da li je to 20 ili više kuna po našoj objavi vaše radionice. Otvoreni smo i za druge simpatične ideje što se tiče razmjene energije. S tom gestom  pokazati ćete ozbiljnost i poštovanje za naš trud. Taj novac ionako ide za održavanje i populiziranje portala, troškove računa na banci…a ako ga bude dovoljno i za projekte koje namjeravamo odraditi.

Nadamo  se daljnjoj i uspješnoj suradnji!

Evo i kako ispuniti jednu sasvim običnu uplatnicu:

Primatelj: Udruga Svijet radionica, Hercegovačka 32, Split

Svrha uplate: donacija

Broj računa:  2402006-1100656203       Erste banka

IBAN: HR3324020061100656203

 

Pošaljite nam tekst i sliku koju želite objaviti. Obratite pažnju da slike budu autorske, s već održanih radionica ili neko vaše djelo bilo koje vrste.

Kada uplatite, obavijestite nas e -mailom na: svijetradionica@gmail.com

Portal Radionice.info nije odgovoran za eventualnu netočnost objavljenih informacija dobivenih od strane organizatora. Tekstovi na stranicama su informativnog karaktera. Ostali tekstovi objavljeni na Radionice.info ne izražavaju nužno stavove i službeno mišljenje , već su osobni stavovi, pogledi i mišljenja autora tekstova.

Alen Ležaja, predsjednik Udruge Svijet radionica